NIEUWBOUW TILBURG

Groen licht voor realisatie Ketelhuis Spoorzone

Champagne! De realisatie van het Ketelhuis, onderdeel van de Spoorzone in Tilburg, gaat definitief door. Voorjaar 2023 is gestart met de realisatie van de 48 appartementen en 14 studio’s, die volgens planning in de nazomer van 2024 worden opgeleverd. De Spoorzone is een gebied met een rijke geschiedenis als de NS-werkplaats in Tilburg. Het Ketelhuis was de voormalige energiebron van het gebied en zal ook in de toekomst een plek blijven die energie aan het gebied geeft.

Dat het Ketelhuis in een behoefte voorziet, blijkt wel uit de enorme interesse in de totaal 62 koopwoningen. Inmiddels is al meer dan 85% van het aanbod verkocht en zijn er nog maar enkele koopappartementen beschikbaar. Interesse? Kijk dan snel in de woningselector naar de beschikbaarheid of neem direct contact op met de makelaar.

URBAN CHALLENGERS GEZOCHT

Leef jij het liefst in het momentum en ben je op zoek naar een unieke, excentrieke en karaktervolle koopwoning? Een plek die jou de energie biedt om het beste in jezelf naar boven te halen om je dromen waar te kunnen maken? Dan biedt Ketelhuis Spoorzone jouw ideale thuis, direct in de (binnen)stad met al haar voorzieningen binnen handbereik. Geen catalogus-woning maar een prikkelende plek met een verhaal en uitstraling om trots op te zijn.

Inschrijven